Nyt on kehuttava saksalaisia. Kaikessa järjestelmällisyydessään, systeemattisuudessaan ja tarkkudessaan saksalaiset ovat neroja. Todella neroja. Ja Kochhaus-konsepti on siitä loistava osoitus.
Perjantai-illan valintamme oli siis Salvia-katkarapupasta. Tuoretta minttua, tuoretta salviaa, katkarapuja, grana-juustoa, pastaa, kesäkurpitsaa, sitruunaa. Resepti on älyttömän helppo: Keitä pasta. Silppua ravut, juusto, minttu ja kesäkurpitsa ja mössää ne sauvasekoittimella. Keitä salviaa oliiviöljyssä hetki ja kuivata talouspareilla. Lisää suolaa, pippuria ja sitruunamehua mössöön, lisää salvia ja mössää uudestaan. Laita kaikki pannulle, kuumenna, ja laita lautaselle. Helppoa kuin heinänteko!
Mehukkaan aterian jälkeen partysurffaajat lähtivät taas liikenteeseen. Isolla laumalla tuli koettua Hampurin hipsterein paikka Golden Pudel, josta ilta jatkui irkkupubi-teemaiseen yökerhoon. Vaikka muuten kovasti kieltäydyin jalkaani tanssilattialle laittamasta, kun ilmoille kajahti Sunrise Avenuen Hollywood Hills, no se oli se hetki kun oli pakko päästä kertomaan että Nyt soi suomalainen musiikki, ja nyt kuulkaas tanssitaan.
Kalatorin auetessa oli pienen juhlijat jalat jo niin rakoilla, että nukahtaessa Reeperbahnilta kantautuva meteli tuntui lähinnä rauhoittavalta. Etenkin kun aamun oli aloittanut ennen kuutta itsepalvelupesulassa, jossa aamukahvin kanssa nautittu aamuaurinko oli ehdottomasti parhaimmillaan.
Pusuja siis taas pieni <3
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti